rebellen in Antwerpen

Les ReBelles d'Anvers is een fashion library die duurzame mode (highquality-lowimpact) aanbiedt, via een uniek uitleensysteem. De focus ligt hierbij op designerkleding (onafhankelijke ontwerpers) en het (duurzaam) middensegment. Van fast fashion blijven we weg.

WITH A SMALLER IMPACT

Omdat het hoge tempo van de mode-industrie een serieuze impact kent, bieden we graag stuks aan die er naar streven hun impact op andere vlakken laag te houden (propere productie, bewuste grondstoffen, lange levensduur). In dezelfde lijn werken we los van seizoenen. Iets dat goed gemaakt is verdient het om langer in de rekken te liggen dan enkele weken!

FOR TINY BUDGETS

Iets dat met oog voor kwaliteit en duurzaamheid gemaakt wordt, komt vaak met een prijskaartje. Net dáár zit het innovatieve aan Les ReBelles d'Anvers; naast kopen kan je immers ook huren; wat het mogelijk maakt om een degelijk stuk te dragen en uit te testen, zonder dat het een rib uit je lijf kost.

 

roel dierckens

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec dui arcu, scelerisque eu ex sed, feugiat interdum quam. Vivamus in sagittis dui, eu tempor tortor. Nulla iaculis eros id accumsan accumsan. Etiam ultricies tincidunt nibh non euismod. Duis tempus auctor neque, ac suscipit vel